Over JadÓrLife 2


Print

JadÓrLife is opgericht door Mireille van Hilten om jou te informeren over een gezonde en gelukkige levensstijl door:

 • artikelen en video’s over onderwerpen binnen het ‘happiness’ thema op jadorlife.com;
 • yogalessen, workshops en trainingen hoe een pure vorm van geluk te ervaren in het leven en;
 • producten die bijdagen aan een gezonde life style en de dagelijkse geluksbeleving – via de Nederlandse webshop www.jadorlife.nl

Mireille van Hilten
Passie voor Life & Health Improvement, Yoga Docent, ICT Docent en Coach

Mireille

Mireille van Hilten

Welkom op mijn happiness blog. Mijn passie in het leven is… leven! Vooral de laatste 10 jaar ben ik zo gefocust op het verbeteren van mijn levensstijl dat ik veel van wat ik heb geleerd wil delen. Deze passie voor geluk heeft geresulteerd in mijn eigen bedrijf JadÓrLife. Het hoofdthema is dat je ‘geluk kunt beleven’ in het leven door het te zien

Mireille tijdens Tuin fair met Natuurlijke Wellness producten

Tuin fair met Natuurlijke Wellness producten

als één groot experiment 🙂

 

Nadat ik ben afgestudeerd in Informatica/Interaction Design ben ik als docent en studentcoach aan de Haagse Hogeschool gaan werken. Ik leerde veel sociale vaardigheden, gaf les in communicatieve vakken en begon gaandeweg in te zien dat jezelf presenteren een kwestie is van oefenen en ervaring opdoen. Ook zong ik in een band en traden we regelmatig op. Ik zocht steeds naar manieren om in contact te zijn met groepen mensen. Redelijk onbezonnen leerde ik in deze ‘groene’ periode heel veel over het leven!
Ik besloot na 7 jaar dat het tijd was om meer ervaring op te doen in de andere, èchte wereld: de zakenwereld. Dit was een grote verandering, bleek achteraf. Ik werkte bij diverse IT bedrijven. In het begin als manager en trainer van een kleine trainingsafdeling. Tegelijkertijd verhuisde ik van een plek die gekoppeld was aan mijn single en soms uitbundige levensstijl om mijn leven echt bewust op z’n kop te gooien want ik voelde me niet gelukkig. Terwijl het geven training wel mijn passie was, vond ik het geven van software trainingen na verloop van tijd niet meer interessant.

Mijn nieuwe rol paste mij beter: het verbeteren van interne, ingewikkelde business processen. Het was internationaal, ik kon met alle afdelingen samenwerken en met veel verschillende mensen. Als er dingen mis gingen, gaf ik het management advies over oplossingen met continuïteit. Dus ik werkte full time in de procesverbetering, maar door mezelf in mijn vrije tijd te ontwikkelen als Yoga Docent werd mijn diepe verlangen om mijn eigen werkomgeving te creëren in het domein van Life Improvement nog extra aangewakkerd.

MireilleYoga3

Zonnegroet

MireilleYoga2

Yoga in Tropisch Regenwoud

In 2013 was de tijd rijp en creerde ik JadÓrLife – mijn eigen bedrijf ! – en kon ik gaan doen wat in mijn hart lag. Praten, schrijven en les geven over geluk en mensen blij maken met mooie natuurlijke en eerlijke wellness producten. Want ik geloof dat innerlijke en uiterlijke schoonheid samen gaan. Nu ben ik heel blij al mijn energie te kunnen besteden aan JadÓrLife en geef ik met veel plezier yoga en zwangerschapsyoga, yoga coaching met aandacht voor positief denken en bedrijfstrainingen. Ik werk ook part time als ICT docent.

Trainer Mireille van Hilten

Mireille van Hilten

Waar ik over schrijf in blogartikelen is niet de enige waarheid over het leven of geluk. Het zijn dingen die voor mij werken en ik ben van mening dat het voor meerdere mensen kan werken. Jij bent wel de enige die verantwoordelijk is voor je geluk, dus mijn boodschap is, als je echt gelukkig wilt zijn: leer er zoveel mogelijk over en probeer steeds weer wat nieuws om er achter te komen hoe jij geluk op jouw manier beleeft. Ik vertrouw erop wat ik bied op deze site je zal inspireren de onderdelen van je leven die aandacht behoeven te verbeteren. Alles heeft een begin, alles groeit en verandert constant, zo ook deze site met blog. Dus kom vooral terug terwijl ik nieuwe artikelen toevoeg. Dank je!

Ik wens je een fantastisch levensexperiment,

Hartelijke groet, Mireille

 

Twitter: Volg mij of Volg JadÓrLife

Facebook: JadÓrLife

View Mireille Van Hilten's profile on LinkedIn

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Over JadÓrLife

 • Nico Weenink

  Hoi Mireille,
  Lang geleden dat we elkaar gesproken hebben. Inspirerend om te lezen hoe je je leven zo hebt omgegooid! Je straalt blijdschap uit en zo te zien ben je helemaal op je plek met je eigen bedrijft.
  Ik werk nog steeds in de IT en heb naast mijn werk andere zaken opgepakt. Ik ben meer gaan sporten, bewuster gaan eten en kan nu veel meer genieten van een mooie lange wandeling of fietstocht. Dat geeft veel voldoening en rust.
  Ik ben benieuwd hoe het met je gaat en wens je heel veel geluk.
  Hartelijke groet, Nico.

  • Mireille van Hilten (admin) Post author

   Hi Nico! Wat leuk van je te horen! En dat je het woord inspirerend gebruikt doet me goed! Dat is precies waarom ik via die blog informatie wil delen over hoe van het leven te genieten èn het geluk te beleven wat we soms door dagelijkse beslommeringen als ongrijpbaar zien. Bewust eten vind ik een van de eerste stappen, want welke brandstof in het lichaam gaat maakt hoe je je fysiek voelt. En hoe je je fysiek voelt bepaalt in grote mate hoe je je van binnen voelt. Dus wat je hebt ervaren herken ik! Ik neem nog even apart contact met je op om verder te informeren naar hoe het met je gaat. Dank je voor je belangstelling en ook ik ben weer geinspireerd dankzij jou om meer met mijn geluksblog te doen! Hartelijke groet, Mireille