Saktiisha


Samenwerken inspireert en levert prachtige resultaten op. JadÓrLife werkt intensief samen met saktiisha yoga center. Dit houdt in dat er gastlessen en workshops worden verzorgd en dat kennis en ervaring over yoga en het overbrengen van yoga wordt gedeeld. JadÓrLife biedt yoga aan vanuit dezelfde filosofie dat yoga voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Saktiisha is een yogaschool centraal gelegen in Den Haag. Gerund door Savitri Thissen Sattoe met veel passie en liefde. De school heeft een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn. De docenten delen graag hun kennis, ervaring en liefde voor yoga met jou! Yoga is meer dan alleen de fysieke houdingen.Of je nou beginner bent, al wat langer aan yoga doet, jong bent of oud… we hebben voor iedereen een passende les.

De naam ‘saktiisha’ bestaat uit sakti en isha. sakti is the vrouwelijke energie (yin) en isha is de mannelijke principe (yang). Saktiisha is het symbool voor heelheid en ultieme verbinding van materie en bewustzijn in onszelf. Middels onze programma’s willen wij stimuleren en inspireren deze verbinding te vinden en van daaruit te gaan leven. Lees hier meer over saktiisha.